Zapper

Zapper biorezonanciás készülék

 Zapper készülék

 

 

 Mi a Zapper?

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki (aki évekig az állami kutatásokban dolgozott) a 80-as években. Ez a csodálatos ember egész életét a tudományos kutatásoknak szentelte, felfedezése hatalmas érték az emberiség számára. Számtalan kísérletsorozattal és lankadatlan lelkesedéssel tesztelte – először biológiai anyagokkal kereskedő cégek által biztosított több száz víruson, baktériumon, élősködőn, majd önmagán – a működési elvet, s az eredmények sorban csatolták vissza az elméletét.
A  bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsájt ki, ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Rájött, hogy a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el – elpusztulnak - , s mindez egy csekély Volt feszültségű egyenárammal elérhető. Először oly módon kezelt, hogy a frekvenciagenerátoron beállított egy tól-ig határt, melyen belül a gép néhány percenként 1000 Hz-es lépésekben automatikusan váltotta a spektrumot. Ez azonban 10-26 órás kezelést eredményezett és az eredménnyel nem volt elégedett, a gyógyulások csak részlegesek voltak, rájött, hogy az általa meghatározott frekvenciatartomány alatt és felett is találhatók kórokozók. Majd egy kísérlet során „véletlen” felfedezést tett, egy hordozható, elemmel működő frekvenciagenerátorral (melyet a fia készített) önmagát kezelte egy adott baktérium ellen és meglepő dolgot tapasztalt: az ominózus baktérium mellett három másik, egészen más frekvenciával rendelkező baktérium is elpusztult! S amikor ezt olyan embereken is kipróbálta, akikben tucatnyi különböző kórokozó volt, mindegyik parazita elpusztult.
Az ok: a készüléket működtető elem volt. 

Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc), és frekvenciatartományban (10- 500 000 Hz között)
Így született meg a Zapper.

A kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciákkal lehet a kórokozókat leghatásosabban és leggyorsabban elpusztítani. Egy kezelés azonban nem elég.

Ahhoz, hogy minden kórokozó elpusztuljon, három kezelés szükséges. Hogy miért?
Az első kezelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de néhány perc múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok. Dr. Hulda Clark arra a következtetésre jutott, hogy a baktériumok és vírusok megfertőzik az élősködőket és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak a bennük rejtőző vírusok és baktériumok. A második zeppelés elpusztítja a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel. A harmadik zeppelés ezeket is kiírtja, órákkal később sem találta nyomát vírusnak, baktériumnak, vagy élősködőnek.
Az elektromosság a dolgok felületén „utazik”. Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, tehát ez az oka, hogy a Zappert több hullámban kell használni.

A zeppelési áram nem hatol mélyen a szemgolyóba, a herébe vagy a béltartalomba, az epekőbe, vagy az élő sejtekbe, ahol a Herpes vírusok lappanganak, illetve ahol a Candida gomba nyújtogatja ujjait. Viszont egy héten vagy hosszabb időn keresztül tartó napi háromszori Zapperezéssel ezek a populációk is jelentősen csökkenthetők, sőt, gyakran el is tüntethetők.

Ne végezzünk zeppelést terhesség vagy szívritmusszabályzó használata esetén!
Ezeket a helyzeteket még nem kutatták eléggé, nincs róla elegendő információ, mely mérvadó lehetne.

Káros-e a zeppelés az emberi szervezetre?
A válasz egyértelmű: nem.
A kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs, a Zapper által generált  áramimpulzus túlságosan csekély ahhoz, hogy az emberi szervezetben bármilyen károsodást okozhasson.

Összefoglalva:
A Zapper átlagon felüli hatékonysággal bír, még akkut megbetegedések esetén is, ahogyan azt már több tízezer pozitív kórlefolyás igazolja az esettanulmányok alapján. Használata egyszerű, könnyen kivitelezhető otthoni körülmények között, nem igényel szakértelmet. Alkalmazható embereknél és állatoknál is egyaránt. Elegendő egy készüléket beszerezni, az egész családot kiszolgálja.

Az általunk kínált Zapper ára: 8.500 Ft


 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 43
Heti: 125
Havi: 625
Össz.: 202 089

Látogatottság növelés
Oldal: A Zapper
Zapper - © 2008 - 2018 - zapper.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: zapper készülék ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »