Zapper

Zapper biorezonanciás készülék

 

A Zapper használata

A „Mi a Zapper?” c. leírásban már elhangzott, hogy a kezelés háromszor 7 perces ciklusokból áll, 20 perces szünetek beiktatásával. Ez az előirányzott kezelési menet betartandó, ugyanis a megszakított kezelést követően jelentkezhetnek influenzaszerű tünetek, illetve átmeneti állapotrosszabbodás. Hogy miért jelentkezhetnek megfázásos tünetek, ha nem tartjuk be a kezelési menetrendet?
Mert az elektromosság a dolgok felületén utazik, mindig a legkisebb ellenállást keresi.
A szervezetben a "behatolók" három nagy csoportra oszthatók: élősködők (paraziták,
férgek), baktériumok, vírusok. A vírusok megfertőzhetik a baktériumokat (azaz bennük tartózkodnak), a baktériumok pedig megfertőzik az élősködőket, és az "egyedülálló" vírusok is ezt teszik.
A zeppelés az első hullámban (a kezelés első 7 perce alatt) minden szabadon kószáló, elérhető élősködőt, baktériumot és vírust likvidál. Az ezt követő 20 percben az elpusztult élősködők testét elhagyják a vírussal fertőzött baktériumok és a szabadonálló vírusok és baktériumok is, (hiszen a gazdatest elpusztult, használhatatlan) és túlélő üzemmódra váltanak, nagy erővel elkezdenek szaporodni.
Következik a második 7 perces zeppelés: ez likvidálja a vírusokat és a baktériumokat. Az
ezt követő 20 percben az elhalt (immár gazdatestként használhatatlan) baktériumokból kiáramlanak a vírusok (azonnal elkezdik megtöbbszörözni magukat).
A harmadik 7 perces zeppelés: elpusztítja a megmaradt vírusokat.

Nagyon fontos dolog, ami az elején is elhangzott, hogy az elektromosság a legkisebb ellenállást keresve csak a dolgok felszínén folyik át, nem hatol be mélyen egyes szerveinkbe és a béltartalomba. Ezekről a helyekről is kerülnek felszínre (a zeppelés útjába) kórokozók, de hogy a folyamatot meggyorsítsa, Hulda Clark ezért javasolja sok esetben (és főleg a súlyosabb betegségeknél) a gyógynövényes tisztítókúrák alkalmazását a Zapperezéssel párhuzamosan.

Sűrűn feltett kérdés:  

„- Mikor és hányszor használjam a készüléket?”

Ez alapvetően az egészségügyi problémától függ, de általánosságban elmondható, hogy egy egyszerűbb vírusfertőzésnél, megfázásnál, vagy egy kezdődő Herpes esetében, tehát ha nem túlterhelt a szervezet a mikroorganizmusok által, akkor akár egyetlen kezelés is megszűntetheti a problémát.  Súlyosabb, illetve akut betegségek esetén hosszabb ideig kell  folytatni, napi rendszerességgel, míg a tünetek teljesen meg nem szűnnek.

Egészséges állapotban a szervezet karbantartására, megelőzés céljából, érdemes havonta legalább egyszer lefuttatni egy kezelést.

 

 


 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 43
Heti: 123
Havi: 623
Össz.: 202 087

Látogatottság növelés
Oldal: A Zapper használata
Zapper - © 2008 - 2018 - zapper.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: zapper készülék ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »