Zapper

Zapper biorezonanciás készülék

Dr Hulda Clark kutatásainak eredményei alapján 
(néhány súlyosabb egészségügyi probléma)

Rák

A rák kialakulásáért felelős élősködő a Fasciolopsis buskii , az emberi bélmétely, egy laposféreg. Ez egy emberi élősködő, de megfertőzhet más élőlényeket is. Általában nyugodtan él a belekben. Az lenne a dolga, hogy petéit kiküldje a széklettel egy pocsolyába, ám ha a peték hamarabb kelnek ki, mielőtt elhagynák a testet, és tovább tudnak fejlődni bennünk, akkor ez az állapot ideális a rák kifejlődéséhez. Még egy dolog szükséges, hogy a szaporodási lavina beinduljon: egy növekedési faktor. Ez a  növekedési faktor az orto-foszfor-tirozin – ez az, ami valójában elindítja a rák kialakulását. Ez a  bizonyos növekedési faktor nem jöhet létre a szervezetidegen propil-alkohol jelenléte nélkül (ami nagyon sok élelmiszerben és készítményben megtalálható). A rák kialakulásához két dolog szükséges: a propil-alkohol és az emberi bélmétely, mint élősködő.

Mindennap zeppeljen háromszor hét percig, ameddig teljesen fel nem épül. 
Pusztítsa el az élősködőket, és azzal megállította a betegséget! Persze ez még nem azt jelenti, hogy már nem is beteg, amennyiben a rák károsított valamely szervet, annak még meg kell gyógyulnia.
Dr Hulda Clark kiegészítő kezelésként Extraerős feketedióhéj tinktúra kúrát javasol.

(Ismeretségi körben egy saját tapasztalat: gégerákos betegnél, három hetes zeppelés alatt először zsugorodni kezdett, majd teljesen eltünt a daganat.)

HIV/AIDS

A HIV és az AIDS betegség nagyon hasonló a rákhoz. Ez az oka annak, hogy a rákkal gyakran párosul a HIV/AIDS. Mindkettőt ugyanaz a parazita okozza, de a HIV/AIDS esetében az oldószer a benzol, nem a propil-alkohol.
A HIV: emberi immunhiány vírus
Az AIDS: szerzett immunhiányos tünetegyüttes


Dr Hulda Clark: Sok kutató hiszi, hogy a HIV vírus okozza az AIDS-et,. Velük ellentétben én azt állítom, hogy mindkettőt paraziták és oldószerek okozzák!

Addig zeppeljen naponta, amíg teljesen jól nem érzi magát: semmi éjszakai izzadás, köhögés, semmilyen más sziptóma.

Dr Hulda Clark kiegészítő kezelésként B² vitamin szedését javasolja, hogy segítse a benzol méregtelenítését. (3-szor három db 100 mg-os tabletta naponta)

Candida

A Candida és egyéb gombásodások hasonlóképpen kezelhetők.

1.    Vonja el a gombától a nedvességet.
2.    Vonja meg a gombától a vasat.
3.    Vonja meg a gombától a cukrot.
4.    Erősítse meg a bőr védekezőképességét, erősítse meg a bőr öngyógyító erejét.

Mivel a Candida közvetlenül az élő sejtekben növekszik, azonnal nem lehet kipusztítani. A zeppeléssel is csupán a felszíni gomba érhető el. Ám miután a felső réteg eltünt, jön a következő, és ekkor már haladást könyvelhetünk el. Egy hónapig tartó, mindennapi kezelés kell a teljes megszabaduláshoz, de a kezelést folytassa egy darabig azután is, amikor már gyógyultnak véli magát.

Krónikus fáradtság

A fáradtság mindig kapcsolatba hozható a vércukorzavarral: minél nagyobb a zavar, annál nagyobb a fáradtság mértéke. Három szervünk végzi a cukor szabályozásának nagy részét: a mellékvese, a máj, és a hasnyálmirigy szigetecskéi. Komoly fáradtság esetében mindhárom szervben nagy mennyiségű parazita van, melyek akadályozzák a megfelelő működést. Az Epstein Barr vírus (EBV) szinte szabályszerűen megtalálható ilyenkor a szervezetben, még akkor is, ha klinikai technikákkal kimutatni nem is tudják. Felelős paraziták a juhmétely és a hasnyálmirígymétely.


Húgyúti fertőzések

A húgyúti fertőzéseket – beleértve a húgyhólyagot, a veséket és a húgycső fertőzéseit – könnyebb megtisztítani, mint tesztelni. Igyon meg napi két liter vizet, kezdje el a vesetisztító kúrát. Ettől feloldódnak azok az apró kristályok, amelyekben a baktériumok megbújnak és szaporodnak. A leggyakoribb kórokozók a Gardnerella, a Proteus, a Trichomona, Campylobacter, az E. coli és a Salmonella. Szeretkezés közben mindig kapunk egy nagy adagot partnerünk húgyúti baktériumaiból. Bizonyosodjunk meg róla, hogy mindketten megtisztítottuk húgyútainkat a Zaperrel és a vesetisztító kúrával.

Gyomorfekély

A fekély gyakran nem jár fájdalommal, ezért önt semmi nem figyelmezteti arra, hogy paraziták vannak a szervezetében, mígnem egy  jó búvóhelyet ki nem alakítanak maguknak. A savcsökkentő készítmények csak kedveznek a helyzetüknek. A gyomorfekély és a fájdalom ellen a valódi megoldás a paraziták és baktériumok kiírtása, melyet májtisztítás kell, hogy kövessen. Pár hét után csillapodhat a fájdalom, de a máj tisztulása hosszabb időt vehet igénybe.

Asztma

Az összes esetben (100%-ban) apró Ascarislárvákkal hozható összefüggésbe ez a betegség. Amint a peték kikelnek a gyomorban, a mikroszkópikus méretű lárvák nem a bélbe, hanem a tüdőbe vándorolnak. Képzeljük el, milyen kínokon megy keresztül a tüdő, tele parányi kukacokkal. Természetesen megpróbáljuk felköhögni őket, de a tévesen helyesnek tartott udvariasságunk miatt arra tanítjuk már gyermekeinket is, hogy nyeljék vissza, ami feljön. Vannak esetek, amikor a nyelés elkerülhetetlen, így a fiatal kukacok már újra a gyomorban vannak, ez alkalommal azért, hogy a belekben rendezkedjenek be. Vannak, amelyek sohasem hagyják már el a gyomrot, ezzel okozva  a gyermekeknek fájdalmat.
Az Ascaris parazitafertőzés legtöbb esetében a Bacteroides fragilis nevű baktérium jelenléte is felfedezhető, mely alkalmanként a Coxsackie C vírust is hordozza (központi idegrendszeri vírus). Nem mindenki lesz asztmás, akinek a szervezetében Ascaris van, annak ellenére, hogy minden Ascaris keresztülmegy egy tüdőfázison.

Fejfájás és migrén

Sok különböző fejfájás létezik, az egyszerű fejfájástól a görcsös migrénig, azonban valamennyinek az okai nagy átfedést mutatnak. A foggyulladás, a húgyvezeték gyulladása, és egy parányi féreg, a Strongyloides a gyakori kiváltó ok. A baktériumok és a Strogyloides eltávolítása azonban tartós megoldáshoz vezethet. A Strongyloides egy mikroszkópikus méretű fonálféreg, minden migréntől szenvedő embernek a szervezetében (100%-ban) nagy mennyiségben halmozódik fel ez az apró féreg.


Irritábilis (érzékeny) bél szindróma (IBS), vastagbélgyulladás, és görcsös vastagbél

Mindhárom név egy olyan állapotot takar, amelyben az élősködők és a bakteriális problémák mellett még allergiás reakció is közrejátszik. Már kitárgyaltuk, hogy ha allergiás a tejtermékekre, akkor egyáltalán nem allergiáról van szó, hanem szalmonella- vagy shigellafertőzésről. Forraljon fel minden tejterméket, és ne egyen több jégkrémet, sajtot és joghurtot, mert ezeket nem lehet felforralni. Ha a saláta okoz rohamot a belekben, de más növényi rostanyag nem, akkor ez tényleg valamilyen allergén lehet, és a máj megtisztítása segíthet rajta. Az alma, a fahéj és más „allergiát keltő" élelmiszerek is megmenthetők így. A lisztérzékenységet a hasnyálmirigyben felhalmozódott faszesz, arany, és kojic-sav, valamint a hasnyálmirigymételyek (egy parazita) okozzák.
Az összes bélbetegséget kikezelhetjük, ha kiírtunk minden élősködőt, baktériumot és vírust. Mivel a visszafertőződés a legnagyobb probléma, a teljes gyógyulás bekövetkeztéig minden állatot el kell vinni a közelből. Náluk is feltétlenül el kell végezni a parazitaírtó programot, mielőtt visszakerülnének hozzánk. . Emlékezzünk rá, hogy a Zapper árama nem tud behatolni a béltartalomba, csak a külső rétegen lévő kórokozókat öli meg. Emiatt több hétig mindennap  zeppelni kell. Ezért ajánlom a béltisztító programot és az extraerős feketedióhéj tinktúrát még akkor is, ha a zeppelés után rögtön jobban érzi magát.

Chron - betegség

Ez már sokkal súlyosabb probléma, mert a fájdalmak feljebb, az emésztőtraktusban alakulnak ki. Azért van ez így, mert a legáltalánosabb élősködők  - a juhmájmétely és a hasnyálmirigymétely – a májban és a hasnyálmirigyben élnek, és gyakran átkerülnek a felső bélszakaszba. A Salmonella és  a Shigella mindig ilyenkor jelenik meg, csakúgy, mint a különböző amőbák és gombák. A kezelési módszer megegyezik az előzőekkel: ki kell írtani az összes élősködőt, és meg kell tisztítani a szervezetet az összes szennyezőanyagtól, különösen az üdítőitalokban lévő faszesztől. Az emésztőtraktus gyógyulása nem vesz sok időt igénybe, egy héten belül befejeződhet. De a visszafertőződés is nagyon gyorsan megtörténik, ha nem tartjuk be a tejtermékekre vonatkozó szabályokat. A kezünket mindig nagyon alaposan mossuk meg!

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 19
Heti: 46
Havi: 676
Össz.: 200 334

Látogatottság növelés
Oldal: A betegségek tekintetében
Zapper - © 2008 - 2018 - zapper.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: zapper készülék ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »